Karamürselspor’a moral gecesi

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Karamürselspor yeni sezon öncesinde moral gecesinde buluştu. Sürprizlerle dolu gecede davetliler doyasıya eğlendi

96 yıllık mazisinde birçok başarıya imza atan ilimizin güzide amatör kulüplerinden Karamürselspor yeni sezon öncesinde moral gecesinde bir araya geldi. Sarı lacivertli temsilcilerimizi bu özel günde Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve KASKF Başkanı Murat Aydın ve KASKF yönetim kurulu üyeleri de yalnız bırakmadı. Çok sayıda davetlinin katılım sağladığı gecede doyasıya eğlenceli dakikalar yaşandı. Slayt gösterileri, futbolcu, teknik heyet ve yönetim kurulunun tanıtıldığı gece konuşmalarla devam etti.

BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Gecede sahneye çıkan Karamürselspor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz kulüp tarihinden ve hedeflerinden bahsettikten sonra, “Bir arada olmanın verdiği mutluluğun tarifi yok. Çok çalışıp armamızı layık olduğu yere taşımak istiyoruz” dedi. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise, “ Camiayı bir arada görmek bizleri mutlu etti. Hedefimiz 3.lig. Bu çocuklar ve bu ilçe bunu hak ediyor” dedi. ASKF Başkanı Murat Aydın ise, “Bu gecede ilimizin güzide kulübüyle olduğumuz için çok mutluyum. Yürekten başarılar dilerim” dedi.

17 Eyl 2019 - 14:45 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.