Hadi İzmit! Sebile'nin ameliyatı için son 102 bin TL

11 yıl önce geçirdiği boyun fıtığı ameliyatının ardından omur iliği zarar gören Sebile Adıyaman için başlatılan yardım kampanyasında bugün itibariyle 71 bin 520 TL toplandı. Ameliyat için istenen 173 bin TL'nin toplanması için sizlerin desteğine ihtiyacı var

Burçin SAĞLAM AYSU-Kocaeli’de yaşayan Sebile Adıyaman (46), bundan tam 11 yıl önce geçirdiği boyun fıtığı rahatsızlığı sebebiyle ameliyat oldu. Fakat ameliyat parçaları vücuduna uyum sağlamadı. Doktorlar, parçaların değiştirilmesi gerektiğini söyledi ancak risk içerdiği için değiştirilemedi. Sebile Adıyaman bu sürede Kocaeli ve İstanbul’da pek çok doktora gitti. Ağrı tedavileri (fizik tedavi, botoks vb.) gördü. Fakat tedaviler yalnızca zaman zaman ağrılarını hafifletti, iyileşme sağlamadı. Şuan için sadece bir doktor Adıyaman'ın ameliyatını yapabileceğini açıkladı. Bu ameliyatın maliyeti ise 173 bin TL. Şimdiye kadar Adıyaman için başlatılan kampanyada 71 bin 520 TL toplandı.

BU AMELİYAT ŞART

Sebile Adıyaman, “Gittiğim doktorların hepsi ilginç bir vaka olduğunu ancak ameliyat durumunda felç kalma riskimin olduğunu söylediler. Zaman ilerledikçe omuriliğimde ciddi sorunlar meydana gelmeye başladı ve tortikollis, omurilik daralmaları ve rotoskolyoz hastalıklarının tanısı konuldu. Bu hastalıklarım sebebi ile boynum yamuldu ve bacaklarımdaki hissizlikle birlikte felç başladı. Hastalığım sebebiyle çalışamıyor ve günlük ihtiyaçlarımı karşılamakta dahi zorlanıyorum. Şu anda yalnızca bir doktor ameliyatı yapabileceğini ve ameliyat olmadığım takdirde yatalak olacağımı söyledi. Hastane tarafından 200 bin TL ücret talep edildi. Bu rakam Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 173 bin TL’ye indirildi ve Kocaeli Valiliği tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Sizden talebim, tedavim için gerekli ücreti karşılayabilecek yardımı sağlamanızdır” dedi.

71 BİN 520 TL OLDU

Yaklaşık bir ay önce Sebile Adıyaman için yardım kampanyası başlatan Biz İzmitiz Platformu kurucusu Hüseyin Erol konuyla ilgili çalışma yaptı: "Şuana kadar 71 bin 520 TL toplantı. 101 bin 480 TL’ye daha ihtiyacımız var. Bir süre daha ameliyat olmaması halinde yatağa bağımlı olarak yaşaması söz konusu. Bu süreçte kendisine yardımcı olmak istiyoruz. Ekonomik zorlukların vatandaşın belini nasıl kırdığını, yaşamın ne denli zor olduğunu elbette biliyoruz. Ancak bu tarafta da yardım bekleyen bir kardeşimiz var. Herkes bütçesi elverdiği oranda yardım etsin, Sebile rahatlasın istiyoruz. Bundan evvel düzenlemiş olduğumuz yardım kampanyalarında ne denli yüce gönüllü insanlar olduğunuzu biliyoruz. Hadi İzmit, hep birlikte dokunalım Sebile’nin hayatına. Tutalım Sebile’nin elini. Yarın sabah kimin başına ne geleceğini bilemeyiz."

YARDIM KAMPANYASI HESABI

SEBİLE ADIYAMAN HESABI

AKBANK -İZMİT E-5 ŞUBESİ

İBAN: TR09 0004 6012 6088 8000 0389 25

ÖNEMLİ: SEBİLE ADIYAMAN’IN HESABINDAN TOPLANAN PARA, VALİLİK ONAYI İLE BELİRLENEN ÜÇ KİŞİNİN İMZASI İLE ÇEKİLEBİLECEKTİR..

18 Eyl 2019 - 21:01 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.