1 Ekim'de faaliyete başlıyor

Burçin SAĞLAM AYSU-Kocaeli kenti ile Kocaeli Üniversitesi bütünleştirme çalışmalarının bir ayağı konumunda olan Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi, bugün...

Burçin SAĞLAM AYSU-Kocaeli kenti ile Kocaeli Üniversitesi bütünleştirme çalışmalarının bir ayağı konumunda olan Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi, bugüne kadar düzenlediği kurslarla adından söz ettirirken, 1 Ekim itibariyle yeni dönem eğitim faaliyetlerine başlıyor. KOÜ Kültür Evi'nde, Kocaeli'nin sosyal ve kültürel dokusuna etki eden kurslar veriliyor. Faaliyete geçtiği ilk günden beri 7'den 70'e birçok kesimin ilgi duyduğu KOÜ Kültür Evi, yeni dönemde de açılan kurslarla Kocaeli halkıyla buluşmaya hazırlanıyor. Hat, Tezhip, Ebru, Ney, Bağlama, Osmanlıca ve Arapça alanında eğitimlerin verileceği kursların yeni dönem kayıtları başladı. Kayıt için; Seka Park Kültür Alanında bulunan Kültür Evine gidilebileceği gibi telefon ile de ulaşılabilinir.

Detaylı bilgi için irtibat numarası: 0(262) 325 25 47

20 Eyl 2019 - 10:22 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.