VIP Sanat Merkezi açıldı

Kocaeli’nin kültür ve sanat hayatına yeni bir renk ve soluk getirecek VIP Sanat Merkezi, 3 katlı binasında hizmete açıldı.

‘’VIP Sensin’’ sloganıyla hizmete açılan VIP Sanat Merkezi, Kocaeli’nin kültür ve sanat hayatına yeni bir renk ve soluk getirmeye hazırlanıyor.

VIP Sanat Merkezi, Tiyatro başlığı altında Yaratıcı Drama, Tiyatro, Psikodrama, Kamera Önü Oyunculuk, Diksiyon(Hitabet), Dramaturji, Konservatuara Hazırlık, Müzik başlığı altında Şan(Solfej), Piyano, Bateri(Ritim), Keman, Gitar, Mey, Bağlama, Saksafon, Dans başlığı altında Halk Dansları, Latin Dansları ve Bale, Görsel Sanatlar başlığı altında Resim, Rölyef, Filografi, Güzel Sanatlara Hazırlık, Hobi başlığı altında Moda Tasarım (Stilistlik), Fotoğrafçılık, Heykel, Çocuk Yoga, Zumba, Jimnastik, Pilates, Step(Aerobik), Müzik Teknolojileri’nin yanı sıra 3D Yazıcı Teknoloji ile Enstrüman Yapımı ve İşaret Dili ile kendini yetiştirmek isteyenlere tecrübeli ve geniş kadrosu ile gelişim fırsatları sunuyor.

Alikahya Mahallesi Fener Sokak No:8’deki adreslerinde eğitimli ve geniş kadrosuyla farkı fark ettireceklerini belirten VIP Sanat Merkezi’nin sahibi Hakan Eryürek basına yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: ‘’Vip Sanat merkezinde yeteneğinizin keşfini sağlayıp ardından yeteneğinizi geliştirmenize yardımcı oluyoruz . Peki ya Biz Kimiz? Biz: sanata sanatçıya sanatı ile en güzel değeri veren ve bu değeri verirken daha fazla ne yapabiliriz diye düşünüp en iyisinin olması için çaba sarf eden bir aileyiz. Merkezimizin her alana hizmet veren atölyeleri ile birçok etkinliğe ve amaca uygun salonlarında sizlerle buluşup yetenekleriniz ve yüksek enerjiniz ile birçok güzel ana imzamızı atıyoruz.’’

Siz de sanata meraklıysanız ve kendinizi VIP Sanat Merkezi’deki gelişim fırsatlarından yararlanmak istiyorsanız 0544 848 0 847 nolu telefondan veya www.vipsanatmerkezi.com web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

21 Eyl 2019 - 14:42 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.