Hürriyet'ten canlı yayında doğum günü sürprizi

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Radyo Çağdaş’ta yayın yapan otizmli Muhammet Emirhan Güngör’e özel bir sürpriz yaparak canlı yayında doğum gününü kutladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Mayıs ayından beri Radyo Çağdaş’ta yayın yapan ve dinleyicileri tarafından oldukça sevilen otizmli Muhammet Emirhan Güngör’e özel bir sürpriz yaparak canlı yayında doğum gününü kutladı. 21 Eylül 1999 doğumlu olan ve 20 yaşına ayak basan Muhammet, Başkan Hürriyet’in bu sürprizi sonrasında duygusal anlar yaşadı. Doğum gününde Başkan Hürriyet’in yanı sıra Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (KOÇDER) Başkanı İlkin Kılıçaslan, Çağdaş Yayın Grubu İmtiyaz Sahibi Dilek Sağsöz ve radyo çalışanları da hazır bulundu.

BAŞKANIMIZIN SÜRPRİZİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ

Doğum günün pastasında ki mumları dilek dileyerek üfleyen Muhammet Emirhan Güngör, “Bugün tam 20 yaşıma bastım. Çok mutluyum. Başkanımızın sürprizi beni çok etkiledi. Ne diyeceğimi bilemiyorum kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

OTİZM YAŞAM KÖYÜ PROJESİ

Ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Biz sizleri önemsiyoruz. Bu kapsamda otizm yaşam köyü çalışmalarımız var projemizi yakında gerçekleştireceğiz. Ayrıca Muhammet’in bizlere ilettiği radyo festivali talebi içinde gelecek bahar aylarında gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

21 Eyl 2019 - 15:21 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.