Çocuklar için yarın önemli ihale

Kocaeli'de çocuk ilk bakım ve müdahale birimi açılacak. Bu birim korunmaya muhtaç çocuklarla ilgili yasal süreçler tamamlanıncaya veya çocuk için en uygun hizmet modeli belirleninceye kadar barınma ve temel gereksinimlerini karşılayacak

Burçin SAĞLAM AYSU-Kocaeli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, çocuk ilk kabul ve müdahale birimi hizmet binası yapım işi için ihaleye çıkacak. İhale 23 Eylül Pazartesi günü saat 14.30'da Kocaeli Valiliği Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşecek. Bina Cephanelik Mesire alanındaki Kocaeli Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nin bahçesine yapılacak. Bina Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde olacak. Çocuk ilk kabul ve müdahale birimi, kolluk kuvvetlerinden gelen ya da ailelerinden alınmak zorunda kalan çocuklar için bir ara merkez olacak. Burada misafir edilen çocuklar, kendileri için uygun yerler ayarlandıktan daha sonra oralara yerleştirilecek.

BİRÇOK İLDE VAR

Korunmaya muhtaç çocuklarla ilgili yasal süreçler tamamlanıncaya veya çocuk için en uygun hizmet modeli belirleninceye kadar barınma ve temel gereksinimlerini karşılamak üzere tüm Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinde "çocuk koruma ve ilk müdahale ve değerlendirme birimleri" oluşturuldu. Birçok şehirde bu birimler hizmet vermeye başladı. Çocuk koruma, ilk müdahale ve değerlendirme birimlerinin çocukların ihmal ve istismarını önlemek, ikincil mağduriyetler yaşamalarının önüne geçmek konusunda önemli hizmetler sunulan merkezler olduğu öğrenildi.

İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: 1-İnşaat (% 78,79) 2-Makina Tesisatı (%6,39) 3-Elektrik Tesisatı (%14,82)

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Yapılacağı yer: Bekirdere Mahallesi 799 Ada 1 Parsel İzmit/KOCAELİ

c) İşe başlama tarihi: Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde

yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

ç) İşin süresi: Yer tesliminden itibaren 130 (yüz otuz) takvim günüdür.

22 Eyl 2019 - 12:24 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.