'Bir günü bile boş geçirmedik'

ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl, bir buçuk yıllık süreçteki çalışmalarını anlatırken, “Bir günü bile boş geçirmedik” dedi

ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl, gazetemiz genel yayın yönetmeni Mevlüt Soysal’a bir ziyaret gerçekleştirerek son bir buçuk yılda yaptıkları çalışmaları anlattı. Mart ayında yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Bingöl, yönetimiyle birlikte şu çalışmaları yaptıklarını söyledi: “ADD Kocaeli Şubesi; haberleşme ağı kuruldu. Basın bildirileri, açıklama ve etkinliklerin tamamına anında resmi web sitesi üzerinden ulaşılabilinir. ADD Kocaeli Şubesi; mobil aidat sistemi ile kolay aidat ve bağış sistemi kuruldu. ADD Kocaeli Şubesi; yeni ve merkezi binaya taşındı. Bu binada şubeye ait 80 kişi kapasiteli toplantı salonu ve başkan odasının yanı sıra gençlik kolları odası da açıldı. ADD Kocaeli Şubesi için yeni mobilyalar alındı.

BÜST YAPTIRDI

ADD Kocaeli Şubesi; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Kitap Fuarı’na getirdiği Atatürk düşmanı konuşmacıları ulusal basının da dikkatini çekecek şekilde püskürttü ve belediyeye geri adım attırdı. Kocaeli Fırıncılar Odası’nın ekmeğe yapılan haksız zammının üzerine giderek, Kocaeli Fırıncılar Odası’nın zammının geri çekilmesi sağlandı. ADD Kocaeli Şubesi; 23 Nisan 2018 tarihinde ‘Atatürk’ün İzinde Ankara’ gezisi kapsamında, 2 otobüs engelli ve durumu olmayan öğrenci daha önce hiç görmediği (muhtemelen de görme şansı olamayacakları) Anıtkabir’e ücretsiz götürüldü. ADD Kocaeli Şubesi; Suadiye’ye bağlı köy okulunda okulun hiç olmayan Atatürk büstü ve tören alanını yaptırdı.

BAĞIŞ KAMPANYASI

ADD Kocaeli Şubesi; bedensel engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye ve hasta yatağı bağış kampanyası başlattı. ADD Kocaeli Şubesi; zihinsel engelli ve yoksul çocuklar için kırtasiye yardımı kampanyası başlatıldı. Birçok engelli öğrencinin ihtiyacı da hala ADD Kocaeli Şubesi tarafından karşılanmaya devam etmektedir. ADD Kocaeli Şubesi; Kocaeli’de ilk defa yürüyüş yolunda halka açık Muammer Aksoy’u anma programı yaptı. Devrim şehitlerimize ait 4x4 dev pankart yürüyüş yoluna asılarak 1 hafta kalması sağlandı. ADD Kocaeli Şubesi; Kocaeli’de ilk defa toplumsal hafıza sergisi yapıtı. 15 adet devrim şehidimizin öz geçmişini anlatan ve fotoğraflarının bulunduğu A0 boyutundaki posterler yürüyüş yolunda sergilendi. Eş zamanlı olarak 5000 adet toplumsal hafıza el broşürü aynı format ile İzmit halkına dağıtıldı.

EN GENÇ BAŞKAN

ADD Kocaeli Şubesi; geleneksel Uğur Mumcu Anma Programı organize etti. ADD Kocaeli Şubesi programın hazırlanmasında lokomotif görev aldı. 31 Mart seçimleri sonrası ADD Kocaeli Şubesi imzalı, İzmit genelinde seçilmiş tüm muhtarlarımıza ismine özel yazılmış tebrik kartları gönderildi. ADD Kocaeli Şubesi; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde STÖ’ler ile meydanlarda yürüdü. ADD Kocaeli Şubesi; kent gündemini yakından takip ederek, gerekli gördüğü yerlerde gündeme dair fikir beyanında bulunarak kentte kanaat önderi konumunda güçlendirildi. ADD Kocaeli Şubesi; 29 Ekim Ata’ya Bağlılık Yürüyüşü düzenleme komitesinde aktif rol aldı. ADD Kocaeli Şubesi; önceki dönem ADD Genel Başkanı ve ADD Kocaeli Şube Başkanımerhum Ertuğrul Kazancı için ilk defamezarı başında anma programı organize etti. ADD Kocaeli Şubesi; ADD Genel Merkezi tarafından başlatılan 3. Havalimanın ismi Atatürk olsun imza kampanyası kapsamında 10 bin imza toplayarak Türkiye genelinde en fazla imza toplayan şube oldu. Yürüyüş yolu ile eş zamanlı İzmit’e bağlı 20 mahallede ADD Kocaeli İmza stantları kuruldu. ADD Kocaeli Şube Başkanı Taylan Bingöl hala mevcut Türkiye’nin en genç şube başkanıdır.”

24 Eyl 2019 - 15:36 - Sivil Toplum


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.