Ağlaya ağlaya adliyeye sevk edildi

İnternet üzerindeki bir alışveriş sitesinden, Antalya’da ikamet eden S.K(65) isimli vatandaşı dolandırdıkları iddiası ile yakalanan kadın şüpheli, Kocaeli Adliyesines sevk edilirken gözyaşlarına boğuldu

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Geçtiğimiz Mayıs ayında, İnternet üzerinde yer alan bir alışveriş sitesinde gördüğü prefabriği almak isteyen S.K(65) isimli şahıs, ilanda yer alan telefon numarasına arayarak satıcı ile anlaştı. Satıcının istediği kaparo miktarı olan 5 bin 500 lirayı verdiği hesap numarasına yatıran S.K, daha sonra prefabriği almak için satıcıyı defalarca aradı. Ancak aradığı numaraya ulaşamayınca dolandırdığını anlayarak polise şikayette bulundu.

PARAYI ÇEKİP VERDİM

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Ekipleri yapmış oldukları incelemeler sonucu, paranın yatırıldığı hesap sahibinin M.G(29) isimli kadın olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan kadın vermiş olduğu ifadesinde dolandırıcılıktan haberi olmadığını, yatırılan parayı H.Ö (27) isimli şahısa verdiğini söyledi.

AĞLAYA AĞLAYA GİTTİ

Yapılan araştırmalarda, H.Ö isimli şüphelinin 25 ayrı benzer suçtan sabıka kaydı bulunduğu ve en son Geçtiğimiz Haziran ayında benzer bir suçtan gözaltına alınıp tutuklandığı ve sonrada tutuksuz yargılanmak üzere sebrbest bırakıldığını belirledi. Ekipler H.Ö isimli şüphelinin yakalanması amacıyla çalışma başlatırken, Hesabına yatırılan parayı çekerek H.Ö’ye verdiğini iddia eden şüpheli M.G’yi Kocaeli Adliyesine sevk etti. Adliyeye sevk edilen genç kadın Asayiş Şubeden ağlayarak Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

03 Eki 2019 - 16:39 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.