Halk otobüsü ile otomobil çarpıştı

Kartepe Acısu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, bir halk otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 2’si çocuk 5 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle oldukça korkan çocukları 112 ekiplerinin kadın personeli kucaklarına alarak sakinleştirdi

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kartepe Acısu ışıklar mevkiinde meydana gelen korkutucu trafik kazasında, Kartepe’den Sapanca istikametine gitmekte olan Ender Öztürk’ün kullandığı 54 GR 204 plakalı otomobil, o esnada Derbent istikametinden gelip İzmit istikametine dönmekte olan Arif K. idaresindeki h 41 kh 567 Plakalı halk otobüsüne çarptı. Kazada halk otobüsü kontrolden çıkarak kaldırıma çıktı.

ÇİMENLER ÜZERİNDE MÜDAHALE

Çevrede kazayı görenler bir yandan yardıma koşarken, diğer yandan polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Otobüste bulunan yolcular panikle araçtan aşağı inerken, otomobilde bulunan yaralılar, çevredeki vatandaşların da yardımları ile yol ortasında bulunan kaldırımın üzerindeki çimenlerin üzerine alındı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hemen yaralılara müdahalede bulundu.

112 GÖREVLİLERİ SAKİNLEŞTİRİLDİ

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Ender Öztürk ve akrabaları olan Hilal Çepil, Esra Bayramoğlu ile 8 yaşındaki Ayşe Yağmur Çepil ve 4 yaşındaki Mert Ali Bayramoğlu olay yerindeki müdahaleleri sonrasında ambulanslara alınarak hastanelere sevk edildi. Olay yerinde ağlayan yaralı çocukları 112 sdağlık ekiplerinde bulunan kadın personeller kucaklarına alarak sakinleştirmeye çalıştı. Halk otobüsünün ışık ihlali yaptığı iddia edilen kaza ile ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

05 Eki 2019 - 16:04 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.