Çocuklar binicilik dersi alıyor

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülen ‘Yalnız Değilsin’ projesi kapsamında, Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün belirlediği 10 ortaokul öğrencisine binicilik dersi veriliyor

Abbas ÇAKAR - Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından yürütülen ‘Yalnız Değilsin’ projesi kapsamında, Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün belirlediği 10 ortaokul öğrencisine haftada 2 saat olmak üzere 8 haftada 16 saat binicilik dersi verilecek. Kocaeli Fuar içerisinde bulunan Atlıspor Kulubünde verilen eğitimde. Öğrencilere özel kask ve yelek giydirilerek eğitim veriliyor. Bu sayede unutulmaya yüz tutumuş bir külütürümüz olan at binmenin güzelliğini yaşayan öğrenciler oldukça keyifli bir gün geçirdi. Eğitim sırasında öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çekildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, projeye desteklerinden dolayı Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teşekkür ederken, bu tarz etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini ifade ettiler.

14 Eki 2019 - 14:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.