Hürriyet Yarın Dönecek

Almanya Köln'de olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yarın dönüş yapacak. Hürriyet'in İbrahim Efe ile ilgili bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor

Burçin SAĞLAM AYSU- İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi ve UNICEF'in ortaklaşa yapmış olduğu 'Benim Evim Çocuk ve Gençlik Merkezi' projesinin örnek proje seçilmesi sebebiyle Köln'de gerçekleşen Çocuk Dostu Şehirler Zirvesi'ne katılmıştı. 14-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen programda İzmit adına Fatma Kaplan Hürriyet yer almıştı. Ve yarın başkan Hürriyet, İzmit'e geri dönüş yapacak.

HEDEF ALMIŞTI

Son üç gündür İzmit gündeminden bir an olsun düşmeyen İbrahim Efe konusunda gözler başkan Fatma Kaplan Hürriyet'te olacak. Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı ve Tavşantepe Mahalle Muhtarı olan İbrahim Efe'nin belediyedeki işine gelmemesinden dolayı İzmit Belediyesi'ndeki işine son verilmesi kentin gündemine oturmuştu. Ama en çok dikkat çeken ise bu kararın Hürriyet'in yurt dışında olduğu anda verilmesi oldu.

SESSİZ KALMIŞTI

Bu yaşanan süreçte İzmit Belediyesi adına bütün açıklamaları başkan vekili Hakan Tanta gerçekleştirdi. Fatma Kaplan Hürriyet, yurt dışında olmasından dolayı İbrahim Efe ile ilgili hiçbir açıklama yapmadı hatta sosyal medyasından da bu konuyla alakalı bir yorum paylaşmadı. Bu yüzden yarın İzmit'e dönecek olan Hürriyet'in çok tartışılan bu konu hakkında bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

17 Eki 2019 - 13:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.