Yeni lider Harb-İşspor

Ayhan ARI - Arsanbey Stadı’nda D grubunda zirveyi ilgilendiren maçta lider Alikahya Belediyespor, konuk ettiği Yavuzspor’a 2-1 mağlup olarak zirve yar...

Ayhan ARI - Arsanbey Stadı’nda D grubunda zirveyi ilgilendiren maçta lider Alikahya Belediyespor, konuk ettiği Yavuzspor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında büyük yara aldı ve liderlik koltuğunu ikinci sıradaki rakibi Harb-İşspor’a kaptırdı

MERTSPOR ÇOK FARKLI

B grubunda lider olan Mertspor, grubun alt sıralarında yer alan Gebze Denizliköyspor’u konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün olan Mertspor maçı 5-1 gibi farklı skor ile kazanmasını bildi. Zirveye ortak olmak isteyen İzmit Gültepespor, Derbent Stadı’nda Kocaeli Nusretiyespor’a konuk oldu. Maçın başından sonuna kadar üstün olan Gültepespor maçı 5-0 gibi farklı skor ile kazandı. Zirve yarışı yapan bir diğer takım Yazlıkspor, Salih Gün Stadı’nda Tavşancıspor karşısında aradığını bulamadı ve maç 1-1 bitti. Kavaklıspor, kendi sahasında konuk ettiği Körfez Esenspor’a 4-2 mağlup oldu. Derince Birlikspor, kendi sahasında zorlu rakibi Gebze Sultanorhanspor’a 4-2 mağlup oldu.

HARB-İŞPOR LİDER OLDU

D grubunda zirve mücadelesi veren Alikahya Belediyespor, Arslanbey Stadı’nda konuk ettiği Yavuzspor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında yara aldı. Harb-İşspor, Taşköprü Birlikspor’u konuk etti. Maçı 4-0 kazanan Harb-İşspor liderlik koltuğuna oturdu. Üst sıralar için mücadele veren Darıcaspor, konuk ettiği Çayırova Menderesspor ile 1-1 berabere kaldı. Derbent Stadı’nda üç puan mücadelesi veren Eşmespor, konuk ettiği Beylikbağı Karadenizspor’u 2-0 mağlup ederek grubunda ilk kez üç puanla tanıştı. Orta sıralarda yer alan Başaranspor, Cephanelik Stadı’nda konuk ettiği zorlu rakibi Seka Doğanspor karşısında zorlanmasına rağmen maçı 3-1 kazanmasını bildi.

21 Eki 2019 - 16:09 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.