PUBG mi Call of Duty mi ?

Hakan ZEREY - Geçtiğimiz haftalarda Battle Royale tarzı oyun dünyasına ses getirecek bir oyun daha eklendi. Herkesin merakla beklediği Call of Duty...

Hakan ZEREY -

Geçtiğimiz haftalarda Battle Royale tarzı oyun dünyasına ses getirecek bir oyun daha eklendi.

Herkesin merakla beklediği Call of Duty Mobile ortaya çıktı.

Şuanda oyun Android ve iOS için indirilebilir durumda.

Bilindiği gibi Battle Royale tarzında mobilde yayımlanan ilk oyun 26 Eylül 2017 yılında piyasaya sürülen Fortnite Mobile idi.

Tarihler 9 Şubat 2018' gösterdiğinde piyasaya PUBG Mobile sürüldü.

Piyasa sürülmesinin ardından büyük başarılar elde ederek tahtın sahibi olan PUBG Mobile yeni bir rakip çıktı.

O rakip 1 Ekim 2019'da piyasaya sürülen Call of Duty Mobile.

Call of Duty Mobile artık Battle Royale tarzındaki oyunlar arasında yerini aldığına göre, piyasaya sürüldükleri günden itibaren büyük başarılar elde eden PUBG Mobile ve Fortnite gibi oyunları, grafikleri ve farklı oyun modları ile geride bırakarak tahtın yeni sahibi olabilecek mi ?

Bu soruya cevap vermek için biraz erken, fakat oyun PUBG ve Fornite'ın huzurunu kaçıracağı kesin.

24 Eki 2019 - 20:16 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.