Kandıra Belediyesi’nde önemli anlaşma

Kandıra Belediyesi ve Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi arasında Sosyal Denge Sözleşmesi Kandıra Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan toplantı ile imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleşen törene Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mustafa Dursun, Yazı İşleri Müdürü Abdullah Can ve sendika yöneticileri iştirak etti.

Kandıra Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödediklerini hatırlatan Belediye Başkanı Adnan Turan, yeni sözleşmenin belediye personeline hayırlı olmasını diledi.

Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Sadican Aygen, “Kandıra Belediyemizde çalışan arkadaşlarımızla ilgili sosyal denge sözleşmesinin imza törenini gerçekleştirdik. Başkanımız Adnan Turan’a ilgileri ve destekleri için şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Adnan Turan ise, “Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’ni imzaladık. Devam niteliği taşıyan bu sözleşme ile Kandıra Belediyemiz bünyesinde çalışan personelimizin haklarının iyileştirilmesi için karşılıklı görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldı. Kandıra’mıza en güzel hizmetleri inşallah hep birlikte sunacağız. Hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

01 Kas 2019 - 15:31 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.