İYİ Parti'den Seçil öğretmene destek

Bölücü terör örgütü PKK tarafında görev yaptığı Şırnak'ta hedef gösterilen öğretmen Seçil Yıldız'a bir destekte Kocaeli'den geldi. İYİ Parti gençlik kolları konu hakkında yaptığı açıklamada "Seçil öğretmen yalnız değildir" denildi

Yapılan açıklama şu şekilde:

Bir öğretmenin genel başkanlığında politika üreten İYİ Partililer olarak, öğretmenleri, ülkemizin geleceğini belirleyen, çizen, yönlendiren isimsiz kahramanlar, mimarlar olarak görmekteyiz. Öğretmenlerimiz, büyük Atatürk’ün halefleridir. Öğretmenlik, cebindeki son parasını bile öğrencisi için harcamaktan çekinmeyen fedâkar insanlardır. Öğretmenlik; vermenin sınırsız almanın sınırlı olduğu, herkesin yapamayacağı ama herkesin saygı duyması gerektiği meslektir. Öğretmenlik; mezun olamamış Fırat’ın, şehit Necmettin’in, Seçil’in mesleğidir...

Ne yazık ki, bugün, Türkiye’nin siyasi gündemini ve milli vicdanını sarsan ve derinden yaralayan “Seçil öğretmenimizle” ilgili haberler mâlumunuzdur. Milletimizin bam teline basan bu münasebetsizlik asla kabul edilemez, edilmemelidir.

İçişleri Bakanlığı, tüm gücü ve kudretiyle, bu haberi yazan, yayımlayan kim varsa tepesine çökmeli, Türk devletinin kontrol ve himayesinde bulunan bir öğretmenimizi hedef gösterebilme cüretini göstermiş bu neseb-i gayri sahihleri hukuk önüne çıkarmalıdır. Eğer bu işte parmağı olanlar hâla evinde oturabiliyorsa sayın Süleyman Soylu o koltuktan kalkmalıdır!

Sayın bakan; bu habere imza atanlar için, dolaylı olarak Türk devleti ve milletini tehdit edenler için gerekli işlemleri başlatın. Gerekirse o haber binasını 'yerle bir edin' ama Seçil Öğretmenimizin saçının tek teline zarar gelmesini önleyin!

İYİ Gençlik olarak, tüm öğretmenlerimizin dün olduğu gibi bugünde yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz.

03 Kas 2019 - 10:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.