Pişkin hırsızlar hakkında karar çıktı

Balkonuna tırmanarak girdikleri daireden, 2 adet cep telefonu ile evin önünde bulunan park halindeki araca ait anahtarı çalan ve kapıdaki aracıda alarak kayıplara karışan 3 şüpheli, İstanbul’da yakalandı. Şahıslar adliyeye sevk edilirken gülümsemeleri ile şaşkınlık yarattı.

Abbas ÇAKAR - Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesinde bulunan bir apartmanın 2. Katındaki daireye, 2 Kasım 2019 günü, gece geç saatlerde hırsız girdi. Dairenin balkonuna tırmanarak çıkan ve balkon kapısını zorlayarak içeri giren şahıslar, evde bulunan 2 adet cep telefonu ile ev sahibine ait otomobilin anahtarını aldıktan sonra, kapının önündeki aracıda alarak kayıplara karıştı.

GÜLÜMSEYEREK SANA NE DEDİLER

Olayla ilgili olarak Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri tarafından yapılan çalışmada, olayın şüphelileri oldukları tespit edilen 9 ayrı suçtan sabıkalı R.M(19), 6 ayrı suçtan sabıkalı H.E(22) ve 5 ayrı suçtan sabıkalı M.B(19) İstanbul Küçükçekmece’de düzenlenen operasyon ile yakalandı. Şahıslar suçlamaları kabul etmezken, Kocaeli Adliyesine sevk edilirken, basın mensuplarının hakkınızda ki iddialar doğrumu?, Neden yaptınız?” sorularına ise gülümseyerek ‘doğru değil, sana ne’ şeklinde cevap verdi.

05 Kas 2019 - 10:38 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.