Hipodrom Caddesi yenileniyor

Kartepe Kent Meydanı’nı Sarı Meşe Bağdat Caddesi’ne bağlayan Hipodrom Caddesi Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında caddeye bin 100 ton asfalt serildi. Asfaltlama öncesinde zemine 2 bin 300 ton PMT serimi yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kartepe Kent Meydanı’nı Sarı Meşe Mahallesi Bağdat Caddesi’ne bağlayan Hipodrom Caddesi’nde yenileme çalışması yapılıyor. Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği caddede, 800 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde asfalt serimi yapıldı.

BİN 100 TON ASFALT, 2 BİN 300 TON PMT SERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında caddeye bin 100 ton asfalt serildi. Asfaltlama öncesinde zemine 2 bin 300 ton PMT serimi yapıldı.

CADDE 30 METRE GENİŞLİĞE SAHİP OLACAK

Yapılan çalışma ile Hipodrom Caddesi, tek gidiş tek geliş olarak 7 metre genişlik ile vatandaşlara hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyesi daha sonraki çalışmalarında caddeyi 30 metre genişliğe kavuşturacak. Genişletilecek olan cadde çift gidiş geliş olarak hizmet verecek.

05 Kas 2019 - 11:08 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.