U14’lerde puan mücadelesi

U-14 Ligi grup maçlarında bugün yine zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmalar oynanacak. Gençler bugün sekiz grupta farklı sahalarda 28 karşılaşmada puan mücadelesi verecek

U-14 Ligi A Grubu’nda 11 takımın boy gösterdiği grupta bugün büyük bir heyecan ve çekişme yaşanacak. A Grubu’nda bugün üç karşılaşma oynanacak. A Grubu’nda lider Derince Gençlerbirliği’nin bulunduğu grupta çetin maçlar sahne alacak. B Grubu’nda lider olan Yahyakaptanspor’u bulunduğu zorlu grupta bugün dört karşılaşmada heyecanlı mücadeleler sahne alacak. C Grubu’nda bugün birbirinden zorlu üç karşılaşmalarda büyük çekişme yaşanması bekleniyor.

F GRUBU ÇEKİŞMELİ

D Grubu’nda liderlik mücadelesi veren Körfez Gençlerbirliği ile üst sıralar için mücadele veren diğer takımların bulunduğu maçlar kıran kırana geçmesi bekleniyor. E Grubu’nda bugün iki karşılaşma sahne alacak. En zorlu grup olarak değerlendirilen F Grubu’nda bugün oynanacak beş farklı karşılaşmada büyük çekişme yaşanacak. G Grubu’nda ise zorluk derecesi yüksek olan dört karşılaşma oynanacak. H Grubu’nda bugün oynanacak üç karşılaşma ile bu hafta maçları sona erecek. Ayhan ARI

09 Kas 2019 - 09:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.