Kocaeli Emniyet’ine çelik bariyer desteği

Körfez Belediyesi ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen çalışma sonrasında hazırlanan 650 adet çelik bariyer, teslim edildi

Körfez Belediyesi, kurum ve kuruluşlara desteğini sürdürüyor. Körfez dışında İl Emniyet Müdürlüğü’nün kullanımında olan çelik bariyerler konusunda da Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri desteğini verdi. Ortak yürütülen çalışma sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü atölyesinde üretilen 650 adet çelik bariyer, Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Fen İşleri Müdürü Serkan Yeğnidemir, “Kocaeli Emniyet Müdürlüğümüz ile ortak yürütülen çalışma sonrasında hazır hale getirdiğimiz 650 adet çelik bariyeri kendilerine teslim ettik” ifadelerini kullandı. Yetkililer, kurumlara desteğin devam edeceğini belirterek, “Körfez Belediyesi olarak bu tür desteklerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

08 Kas 2019 - 16:44 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.