Bunalıma giren genç kendini astı!

Kartepe Ataevler Mahallesi Nihan Sokak adresinde ikamet eden Sezer Sakar isimli şahıs evde kendini asarak yaşamına son verdi.

Abbas ÇAKAR - Kartepe Ataevler Mahallesi Nihan Sokak adresinde akrabasının yanında ikamet eden Sezer Sakar (25) akşam saatlerinde evin kapısını açmayınca yakınları durumu polise bildirdi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla eve giren polis ekipleri Sakar’ı ipte asılı halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Sakar’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından Sezer Sakar’ın cenazesi otopsi işlemleri için Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Anne ve babası uzun yıllar önce vefat eden Sezer Sakar’ın o zamandan bu yana akrabaları ile birlikte kaldığı ve yaklaşık bir ay önce trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Kazanın ardından bunalıma giren ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Sakar’ın bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

13 Kas 2019 - 22:28 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.