ÇESK kupaya doymuyor

Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Karate takımı Kocaeli Minik ve Yıldız Karate Şampiyonası’nda toplamda 46 madalya toplayarak büyük bir başarıya imza attı

46 MADALYA KAZANDILAR

Çayırova Spor Salonu’nda gerçekleşen Kocaeli Minik ve Yıldız Karate Şampiyonası’na katılan ÇESK Karate takımı 10 altın, 12 gümüş, 24 bronz olmak üzere toplamda 46 madalya kazandı. 500’ün üzerinde sporcunun katıldığı Kocaeli Minik ve Yıldız Karate Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Çayırovalı sporcular centilmenlik örneği göstererek ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

SPORCULARDAN BAĞIŞ

Öte yandan şampiyona öncesi bir araya gelen sporcu, antrenör, hakem ve veliler Çayırova Belediyesi Giymiyorsan Giydir Toplumsal Dayanışma destek amacı ile ihtiyaç fazlası giysilerini belediye yetkililerine teslim ettiler. Çayırova Belediyesi yetkilileri tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere teslim alınan yüzlerce giysi gerekli işlemlerin yapılmasından sonra Toplumsal Dayanışma Mağazası raflarında yerlerini alacak.

ARIKBOĞA KUTLADI

Şampiyonaya katılan Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, tüm sporculara başarılar diledi. Genç sporcuların yapmış oldukları bağışlarla giymiyorsan giydir kampanyasının daha da anlam kazandığını ifade eden Arıkboğa, “Eğitim hayatının yanında spora da zaman ayıran bilinçli bir gençlik yetiştiriyoruz. Bugün burada olan sporcu kardeşlerimizin içinden ileride çok başarılı sporcular çıkacağına inanıyorum, bütün çocuklarımıza ve gençlerimize de spor yapmalarını tavsiye ediyorum” dedi. Spora ve sporcuya önem verdiklerini belirten Arıkboğa, Çayırova Belediyesinin sosyal sorumluluk projelerine gençlerinde sahip çıktığını ve bundan ötürü gelecek adına çok daha mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

14 Kas 2019 - 15:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.