İyi seyirler başkanım

Biliyorsunuz ki kepçe izlemek bize atalarımızdan miras kalma, artık genlerimize kadar işlemiş bir özellik. Bir yerde kepçe varsa orada mutlaka bizlerd...

Biliyorsunuz ki kepçe izlemek bize atalarımızdan miras kalma, artık genlerimize kadar işlemiş bir özellik. Bir yerde kepçe varsa orada mutlaka bizlerden biri de vardır. Önceki gün Kartepe Belediyesi'nin yaptığı alt yapı çalışmalarını, yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da, çalışan ekipleri izlerken, genlerimize işleyen bu durumu yaşadı. Sosyal medya hesabından bu anın fotoğrafını paylaşan Başkan Kocaman, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı.

18 Kas 2019 - 17:54 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.