Yunus ekipleri 'Marijuana' ele geçirdi

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı olan Motosikletli Yunus Timleri, Derince ilçesinde yaptıkları denetimler esnasında, durdurdukları şahısların üzerinden 27 gram Marijuana ele geçirdi

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Vatandaşların huzur ve güvenliği için Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı olan Motosikletli Yunus Timleri tarafından Derince İlçesi Yenikent Mahallesinde yaptıkları denetimler esnasında, şüphe üzerine durdurdukları E.S ve E.Ş isimli şahıslar üzerinden 27 gram Marihuana elegeçirdi, Şüpheli şahıslar ise gözaltına alınarak adli işlemler için Yenikent Polis Merkezine teslim edildi.

19 Kas 2019 - 11:25 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.