'Kızım umarım mezarında rahat uyur'

17 yaşındaki Ecem Balcı’nın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak tutuklu yargılanan Süleyman Kara hakkında mahkeme karar verdi. Kara ağırlaştırılmış mü...

17 yaşındaki Ecem Balcı’nın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak tutuklu yargılanan Süleyman Kara hakkında mahkeme karar verdi. Kara ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeminin sonuçlanmasının ardından açıklama yapan Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, ‘’ 22 aydır bunun için mücadele ettik. Kocaeli Polisine, Bizimle yürüyen insanlara teşekkür ediyorum. Katilinin kim olduğunu biliyoruz. Avukatımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Biz burada bir duruş sergiledik. Katilinin kim olduğunu biliyorduk. Bu saatten sonra artık katil olarak bahsediyoruz. Katil Süleyman Kara kızımı öldürmüştür. Ağırlaştırılmış müebbet cezasını aldı. Bütün delillerle ispatlanmıştır. Bu saatten sonra hücresinde ömrünün geri kalanını geçirecektir. Benim kızım mezarında rahat uyur. Başka Ecem’ler ölmesin. Bu emsal karar olur inşallah hepinize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

19 Kas 2019 - 15:29 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.