Minik Ali kurtarılamadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Raşit Avcılar’ın 1 yaşındaki down sendromlu oğlu Minik Ali vefat etti.

Abbas ÇAKAR-Edinilen bilgiye göre; Down Sendromlu olarak dünyaya gelen minik Ali, kalbinde ki rahatsızlıktan dolayı önce Kocaeli’de, daha sonra İstanbul’da tedavisi sürdü. 2 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Marmara Üniversitesi hastanesinde kalbinden ameliyat olan ve tedavisi devam eden talihsiz bebek, Cuma akşamı rahatsızlanınca, Gebze’de bulunan özel bir hastaneye götürüldü. Burada tedavi altına Ali, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.İzmit Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı N0.26 adresinde ikamet eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Raşit Avcılar ve KOÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hemşirelerinden Ayfer Avcılar’ın 2 çocuğundan biri olan 1 yaşındaki minik Ali Avcılar’ın cenazesiBalıkesir Susurluk Karapürçek Mahallesi mezarlığında toprağa verildi

19 Kas 2019 - 19:20 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.