Körfez caddelerine konfor geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Körfez ilçesinin mahalle ve caddelerini elden geçiriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm yollarda bakım çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Körfez ilçesindeki bozuk zeminli mahalle ve caddelerde asfaltlama çalışması yapıyor. Körfez bölgesindeki çalışmalar kapsamında Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi ile Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddeleri asfaltlanıyor.

3 BİN TON ASFALT SERİLECEK

Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ihtiyaç duyulan yolların bakım ve onarımını yaparak ulaşım ağının sorunsuz bir şekilde yürümesini sağlıyor. Körfez ilçesinde önemli bir nokta olan Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi Körfez Devlet Hastanesi önünden itibaren Çamlıtepe Mahallesi Yunus Emre Caddesi boyunca otoban alt geçidine kadar olan kısma asfalt serimi yapılıyor.

3 BİN TON ASFALT

Vatandaşların memnuniyetini kazanan çalışma kapsamında 1500 metrelik yola asfalt atılıyor. Ulaşıma konfor getirecek çalışma sonunda sonunda caddelere toplam 3 bin ton asfalt serilmiş olacak.

20 Kas 2019 - 10:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.