Çayırova Saadet’te kongre heyecanı

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Kongre’ye gidiyor.

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı 4. Olağan ilçe kongresini gerçekleştirmek için hazırlıklara başladı. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek kongre için hazırlıklara başlayan Yusuf Aksu ve yönetimi, hafta başında ilçe başkanlık binasında yapılan Ekim Ayı ilçe divan toplantısında kongre süreci için çalışmalara başladı. Divan toplantısında ilk istişareleri yapan Aksu ‘’teşkilatımızın tüm kademeleri ve toplumun her kesimiyle istişarelerimizi yaparak ilçemiz ve partimiz için en faydalı sonuca ulaşacağız’’ dedi.

İSTİŞARELER BAŞLADI

Geçtiğimiz gün yoğun katılımla Ekim ayı ilçe divan toplantısını gerçekleştiren Saadet Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, 4. Olağan ilçe kongresi için çalışmalara başladı. Divan toplantısında konuşan Aksu ‘’istişarelerimize başladık. Önümüzdeki günlerde teşkilatımızın tüm kademeleri ve toplumun tüm kesimleriyle istişareler yaparak ilçemize en güzel hizmetleri yapacak olan daha güçlü ve toplumun tamamını kucaklayan bir yönetim oluşturacağız. İnanıyorum ki bu bayrağı kim devralırsa alsın halka hizmeti hakka hizmet olarak görüp bu kutlu davayı en güzel şekilde temsil edecektir’’ dedi. Aksu konuşmasını şöyle sürdürdü.

TEK TEMSİLCİSİ SAADET PARTİSİ

Milli Görüş hareketinin 50 yıllık bir geçmişi ve gelecek nesillere aktaracağı engin bir vizyonunun olduğunu belirten Aksu, bu davanın kurucusu ve lideri olan merhum Necmettin Erbakan hocamızın söylediği gibi ‘’Milli Görüş ve onun tek temsilcisi olan Saadet Partisi kadroları olarak bizler hiçbir dünyevi beklenti içinde olmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu sebeple ilk gün ki aşk, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde 4. Olağan kongremizi inşallah muhteşem bir coşku ve heyecanla gerçekleştireceğiz. Kongre sürecimizin ilk adımı olan istişarelerimize başladık elhamdülillah. İnanıyorum ki bu bayrağı kim devralırsa alsın halka hizmeti hakka hizmet olarak görüp bu kutlu davayı en güzel şekilde temsil edecektir.’’

20 Kas 2019 - 11:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.