Evinde ölü olarak bulundu!

Gölcük'de meydana gelen olayda, evinde yalnız yaşayan Mükerrem Yılmaz(74),bakıcısı tarafından ölü olarak bulundu.

Abbas ÇAKAR-Edinilen bilgi ve iddialara göre; Gölcük İlçesi Değirmendere Yalı Mahallesi Leyla Atakan Caddesi No:24 Dizman Aparmanında ikamet eden Mükerrem Yılmaz (74) bakıcısı tarafından sabah saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Bakıcının haber vermesi ile olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin müdahalesinde yaşlı kadın hayatını kaybettiği ortaya çıktı, daha sonra olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından 74 yaşındaki Mükerrem Yılmaz Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

20 Kas 2019 - 13:03 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.