Kent yeşil siyaha büründü

Büyükşehir tarafından şehrin dört bir yanı, maça davet billboardları ve bayraklarla donatıldı. Kocaelililer, şehrin bir çok noktasına asılan billboard...

Büyükşehir tarafından şehrin dört bir yanı, maça davet billboardları ve bayraklarla donatıldı. Kocaelililer, şehrin bir çok noktasına asılan billboard afişleri ile maça davet edildi. Taraftar Başkan Büyükakın’a sosyal medyadan teşekkür etti. Kent yeşil siyah Gece geç saatlerde düzenlenen çalışmayla Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından tüm billboardlara Kocaelispor maçına davet görseli girildi. Sabah uyanan taraftar, billboardlarda görünce sosyal medyadan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a övgüler yağdırdı. Kentin dört bir yanındaki billboardlar yeşil-siyah görsellerle süslendi. Kimi taraftar Başkan Büyükakın’a ‘Taçsız Kral’, ‘Büyük Adam’ göndermesinde bulunurken taraftarların büyük bir bölümü ‘BÜYÜK BAŞKAN’ etiketiyle Başkan Büyükakın’a teşekkürlerini sundu.

BAYRAKLAR ASILDI

Başkan Büyükakın’ın ilk günden beri desteğini arkasına alan Kocaelispor camiası, birlik ve beraberlik ruhunu zirveye çıkardı Kentin birçok noktasında vatandaşlar, billboard afişleri ile maça davet edilirken bir yandan da büyük meydanlara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaelispor bayrakları asıldı.

21 Kas 2019 - 16:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.