Şartlı çıktığı cezaevine yeniden girdi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1996 yılında işlediği cinayet suçundan cezaevindeyken şartlı tahliye ile serbest kalan İ.A.(45) başka bir suçtan ötürü tekrar ceza alınca yakalanıp tututuklanarak cezaevine gönderildi

Abbas ÇAKAR - Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 1996 yılında ortağı olan Engiz A. ile birlikte 2 kişinin silahla öldürülmesi olayı ile ilgili bir süre atandıktan sonra yakalanan ve İstanbul'da yargılanan İ.A 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yaklaşık 4 buçuk yıl cezaevinde kalan İ.A., daha sonra şartlı tahliye ile serbest bırakıldı. Cezaevinden çıktıktan sonra başka bir suça karışan ve yargılandığı mahkeme tarafından 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan İ.A.’nın, Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışma neticesinde Darıca ilçesinde yaşadığı belirlendi. Şahıs saat 15.00 sıralarında Darıca’da düzenlenen operasyonda, seyir halindeki bir otomobilin içerisinde yakalanarak gözaltına alındı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen ve işlemleri tamamlanan İ.A. 15 yıl cezasının kalanını çekmek üzere Kandıra Cezaevine gönderildi.

21 Kas 2019 - 18:27 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.