Freni boşalan kamyon 6 aracı biçti

Kocaeli İzmit İlçesi santral mevkiinde bulunan Gazanfer Bilge Bulvarında, akşam saatlerinde meydana gelen feci kazada, yasak olmasına rağmen caddeyi kullanan kamyonun freni boşalıp kontrolden çıkınca, önünde bulunan 6 ayrı araca çarparak devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Abbas ÇAKAR-Şimdiye kadar yaşanan kazalar nedeniyle ‘ölüm rampası’ olarak adlandırılan İzmit İlçesi Santral mevkii Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde, akşam saatlerinde yine oldukça korkutucu bir trafik kazası meydana geldi. Rampanın aşırı dik olması nedeniyle ağır tonajlı araç girişine kapalı olan Caddeyi kullanmayı tercih eden Hüseyin İri (28) idaresindeki 41 VS 422 plakalı kamyon, bir anda frenlerinin boşalması sonucu önündeki Özdemir Sayan (42) idaresindeki 41 FJ 324 plakalı otomobile çarparak yanında bulunan 34 RG 4725 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Çarpmanın etkisiyle 41 FJ 324 plakalı otomobil ise önünde bekleyen diğer 4 araca çarptı. Zincirleme trafik kazasında kamyonun çarptığı otomobilin sürücüsü Özdemir Sayan yaralanırken kamyon sürücüsü Hüseyin İri ise devrilen kamyonda sıkıştı.

ARAÇTA SIKIŞTI

Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine kısa sürede çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan Sayan, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılırken, kazaya sebebiyet veren ve araçta sıkışan kamyon sürücüsü Hüseyin İri, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı.

DENETİM ARTTIRILSIN

Sıkıştığı yerden kurtarılan ve ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Hüseyin İri, daha sonra ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, araçların çekicilerle otoparka götürülmesinin ardından yeninden trafiğe açıldı. Bölge sakinleri ise cadde üzerinde denetimlerin arttırılmasını istedi.

06 Ara 2019 - 17:10 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.