Kocaeli'de korkutan rakam

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Kocaeli'de en dikkat çekici suç rakamlarından biri de cinayet oldu. Çok fazla cinayetin yaşandığı Kocaeli’de s...

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre Kocaeli'de en dikkat çekici suç rakamlarından biri de cinayet oldu. Çok fazla cinayetin yaşandığı Kocaeli’de sadece 2018 yılında 190 kişi cinayet suçlaması ile cezaevinde girdi. Cinayetten tutuklanan kadın sayısı ise 2 oldu. Bu dönemde adli suçlardaki yüksek rakamlarda dikkat çekti. 2018 yılında 92 kişi kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, 285 kişi yağma, 199 kişi tehdit, 112 kişi ateşli silahlar ve bıçaklar ile ilgili suçlardan, 73 kişi mala zarar verme suçlarında cezaevine girdi.

08 Ara 2019 - 21:05 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.