Derince Eğitim’de sürpriz değişim

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e Sağlık Bakanlığı tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi başhekimliği tekli...

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e Sağlık Bakanlığı tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi başhekimliği teklif edildi. Güneş’in ardından boşalacak göreve Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın atanacak

Süriye ÇATAK TEK - İL Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü’nün, İl Sağlık Müdürlüğü çatısı altında toplanmasının ardından yeni sistemde hastanelerin başhekimlerinin değişip değişmeyeceği merak konusu oldu. Değişim ile ilgili ilk sinyal Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden geldi. Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’e Sağlık Bakanlığı tarafından başka bir görev teklif edildi. Güneş, yakında eğitim ve araştırma hastanesi olması planlanan Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanacak.

DERİNCE’YE ŞAŞKIN

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’e Sağlık Bakanlığı tarafından Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne getirilmek için görev teklif edildi. Yeni görevin ardından Güneş’in yerine yine ‘doçent’ unvanına sahip bir doktorun atanması gerekiyor. Yeni başhekimlik için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Klinik Şefi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın’a görev teklif edildi. Atamalar Sağlık Bakanlığı’na gönderilirken onaylanması halinde her iki başhekim de yeni görev yerlerinde göreve başlayacaklardır.

05 Ara 2017 - 15:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.