TCDD ücret toplayacak eleman aranıyor

TCDD Taşımacılık A.Ş. 24 kişi ile Marmaray işletmeciliğinde Gebze-Halkalı arası ücret toplama sistemi satış ve kontrolü ile danışma hizmetlerini bir yıl süreyle yapacak firma arıyor

Marmaray işletmeciliğinde Gebze-Halkalı arası ücret toplama sistemi satış ve kontrolü ile danışma hizmetlerini bir yıl süreyle yapacak firmanın bulunması için ihale yapılacak. 24 kişiye iş imkanı sağlayacak olan ihale, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Satın Alma ve Stok Kontrol Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu (4052 no.lu oda) / Altındağ İlçesi, Hacıbayram Mahallesi Hipodrom Caddesi No: 3 Gar-Ankara adresinde 20 Aralık günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

09 Ara 2019 - 13:24 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.