Derincespor gözünü play-off dikti

Kocaelispor ile aynı grupta mücadele veren bir diğer temsilcimiz Belediye Derincespor, hafta sonunda evinde konuk ettiği Karşıyaka’yı 4-2 mağlup edere...

Kocaelispor ile aynı grupta mücadele veren bir diğer temsilcimiz Belediye Derincespor, hafta sonunda evinde konuk ettiği Karşıyaka’yı 4-2 mağlup ederek, play-off grubu ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi

RAKİP ERBAASPOR

TFF 3.Lig 2. Grup temsilcimiz Belediye Derincespor geçen hafta deplasmanda Adana temsilcisi Kozan Belediyespor karşısında maçın son dakikasına kadar 1-0 üstünlüğünü uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gol ile deplasmanda bir puanla dönmüştü. 16’ncı hafta karşılaşmasında kendi sahasında play-off mücadelesi veren Karşıyaka karşısında maçın ikinci yarısında adeta şahlanarak maçı 4-2 kazanmasını bildi. Sarı lacivertliler. İlk yarının son maçında deplasmanda Erbaaspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler dün ilk çalışmalarını hafif bir idman ile geçirdi.

HAZIRLIKLAR BUGÜN

Lig’de 15 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Belediye Derincespor, 24 puanla grubunda 7’nci sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler ilk yarıda rakip kalelere 17 gol atarken, kendi kalesinde 15 gol gördü. Sarı lacivertlilerde play-off grubu ile arasında 3 puan bulunuyor. Ligin ilk yarısının son mücadelesinde pazar günü deplasmanda oynayacağı Erbaaspor maçının provalarını bir günlük izinin ardından bugün yapacağı tek antrenman ile başlayacak. Belediye Derincespor yarın haftayı yine tek çalışma ile sürdürecek.

10 Ara 2019 - 15:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.