24 bin Ecstasy ele geçirildi!

Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda ele geçirilen uyuşturucu madde ve miktarları yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

Abbas ÇAKAR-Kocaeli Valiliği tarafından, uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının son bir haftalık çalışmasında ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve miktarları yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı. “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 09 Aralık ile 15 Aralık 2019 tarihleri arasında 15 kilo 561 gram Esrar,35 kilo 791 gram Eroin, 740 gram Kokain, 24 bin 500 adet Ecstasy, 2 adet Sentetik Ecza ele geçirilirken, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığının çalışmalarında ise 8 gr Metam fetamin ,ile 5 gram esrar ele geçirildi.

16 Ara 2019 - 11:24 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.