Asya Tur yeniden yola çıkıyor

Yolcu taşımacılığının büyük bir markası Asya Tur’un ismi, personel taşımacılığında Kocaeli’nin devi olan Genç Turizm tarafından satın alındı. Asya Tur, 3 Nisan’da yollara çıkacak

Kocaeli’nın yolcu taşımacılığında en büyük markalarından olan Asya Tur, yeniden yollara çıkıyor. Kocaeli’nin en önemli personel taşımacılığı markası olan Genç Turizm tarafından ismi satın alınan Asya Tur, 3 Nisan’da seferlerine başlıyor. Asya Tur, konfor, akıllı seyahat ve müşteri memnuniyeti ile var olan marka değerini zirveye taşımayı hedefliyor.

EN ÖNEMLİ MARKA

İlimizden çıkıp başta Marmara Bölgesi olmak üzere birçok kente yolcu taşıyan Asya Tur, bilindiği gibi bir süre önce kapanmıştı. Faaliyet gösterdiği zamanlarda Kocaeli’nin en önemli markalarından biri olan Asya Tur'un, Genç Turizm’in vizyonuyla beraber Türkiye’nin en önemli otobüs firmalarından biri olması bekleniyor.

10 Oca 2020 - 13:10 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.