MHP Kocaeli'den Vali Güzeloğlu'na ziyaret

MHP il başkan yardımcıları Vedat Kuru ve Sunay Gezer, ilimizden Diyarbakır'a vali olarak atanan Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret eden MHP il başkan yardımcıları Vedat Kuru ve Sunay Gezer, İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Kocaeli Teşkilatının selamlarını Vali Güzeloğlu'na ilettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Güzeloğlu da MHP Kocaeli Teşkilatına selamlarını gönderdi. Vali Güzeloğlu, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve MHP Kocaeli teşkilatlarının devletinin ve milletin yanında darbeci Fettullahçı Terör Örgütüne karşı dimdik duruşu için teşekkürlerini bir kez daha iletti.

10 Oca 2020 - 14:37 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.