Aygün 'Diyarbakır Annelerinin' yanında

Diyarbakır temasları sırasında ilk olarak Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zek...

Diyarbakır temasları sırasında ilk olarak Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ardından evlat nöbetini sürdüren Diyarbakır anneleri ile bir araya geldi

Aygün ve Güzeloğlu Bir Araya Geldi

Derincelilere söz verdiği 41 projeyi bir bir hizmete sunan ve çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Diyarbakır’a günü birlik bir ziyaret gerçekleştirdi. Diyarbakır’da önemli temaslarda bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, beraberindeki heyetle birlikte Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, “Vali olarak Kocaeli insanımızın gönüllerine giren ve şimdi de Diyarbakır halkına en güzel şekilde hizmet veren Valimize misafirperverliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 2014-2017 yılları arasında Kocaeli Valisi olarak kentimizde görev yapan Güzeloğlu da Başkan Aygün ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür ederek Kocaeli’ye selamlarını gönderdi.

Diyarbakır Annelerine Destek Ziyareti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Diyarbakır temasları sırasında hain terör örgütü tarafından dağa kaçırılan çocuklarına kavuşmak için eylemlerine devam eden Diyarbakır annelerine destek ziyaretinde bulundu. Evlatları için 3 Eylül’de başladıkları oturma eylemine kış şartlarına aldırmadan devam eden anneler ve ailelerle bir araya gelen Başkan Aygün, “Çocuklarını hain terör örgütünün elinden kurtarmak isteyen annelerin verdiği bu mücadele çok özel, çok anlamlı. Devletimizin güçlü iradesi sizlerin yanında. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vurguladığı gibi sizlerin bu onurlu mücadelesi artık son çırpınışlarını yapan hain terör örgütüne diz çöktürecek” dedi. Başkan Aygün ve beraberindeki heyet peygamberler şehri Diyarbakır’a yaptıkları ziyaretler esnasında Eğil ilçesindeki tarihi cami ve müzeleri de ziyaret ettiler.

19 Oca 2020 - 13:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.