Ücretsiz yüzme kursu başladı

İzmit Belediyesi, sömestr tatilinde öğrencilerin faydalanabilmesi için ücretsiz yüzme kursu faaliyetini başlattı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öğrencilere sömestr tatili için müjdelediği ücretsiz yüzme kursu dersleri ilk gününde yoğun ilgi gördü. 8-14 yaş arasında çocuklar için İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen yüzme eğitimi Tepeköy Mahallesi’nde bulunan yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirildi. Eğitimler sömestr tatili boyunca Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri gerçekleştirilmeye devam edecek. Yüzme eğitimleri ilk gününden büyük ilgi görürken yüzme kursu kayıtları da devam ediyor.

HAFTADA 3 GÜN 3 SEANS

Kayıt için Tepeköy Mahallesi Bayındırlık Kalıcı Konutları 17 Ağustos Bulvarı No 69’ta bulunan İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark tesislerine başvurulması gerekiyor. Kurs için istenilen malzemeler ise kayıt formu, bone, terlik, havlu, mayo ve şort olarak ifade edilirken detaylı bilgi ve kayıt için 0536 913 10 41 numaralı telefondan irtibata geçilebileceği belirtildi. Günde 3 seans üzerinden yapılan eğitimler kapsamında ders günleri Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe olacak. Eğitimlerin saatleri ise 09.00-10.00, 10.00-11.00 ve 11.00-12.00 saatleri olarak belirlendi.

21 Oca 2020 - 15:16 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.