En çok satan iPhone modeli belli oldu

Geride bıraktığımız 2019 yılının son çeyreğinde en çok satan iPhone modeli açıklandı

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın 2019'un son 3 ayında en çok satan iPhone modelleri belli oldu.

9to5Mac'in Tüketici İstihbarat Araştırma Ortakları (CIRP) verilerine dayandırdığı habere göre, 2019 yılının eylül ayında raflardaki yerini alan iPhone 11 ve iPhone 11 Pro, bu dönemde satılan iPhone cihazlarının %69’luk kısmını oluşturdu. 2019'un son 3 ayında satılan her 10 iPhone'dan 4'ü ise iPhone 11 modeli oldu.

CIRP yayınladığı rapor ile ilgili Apple kanadından henüz resmi bir açıklama gelmedi. Apple, yaptığı satışların geneliyle ilgili resmi verileri 28 Ocak tarihinde paylaşacak

23 Oca 2020 - 23:00 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.