Birleşik Metal-İş yeni eylemlere hazırlanıyor

BİRLEŞİK Metal İş Sendikası, MESS Grup TİS kapsamındaki işyerlerinde 27 Ocak-03 Şubat haftasında yapılacak eylemleri yayımladı. 27 Ocak Pazartesi günü...

BİRLEŞİK Metal İş Sendikası, MESS Grup TİS kapsamındaki işyerlerinde 27 Ocak-03 Şubat haftasında yapılacak eylemleri yayımladı. 27 Ocak Pazartesi günü işyerlerine grev uygulama kararları asılacak ve bir saat üretimden gelen güç kullanılacak. 28 Ocak Salı günü, tüm vardiyalarda işçiler alkışlarla ve sloganlarla hep birlikte yemek paydosuna çıkacak, yemeği birlikte yiyecek ve birlikte işbaşı yapacak. 29 Ocak Çarşamba günü yemek paydosu bittikten sonra bir saat üretimden gelen güç kullanılacak. 30 Ocak Perşembe günü vardiya girişlerinde servislerden inilecek, tüm işçiler toplandıktan sonra fabrikalara kadar alkış ve sloganlarla yürünecek. Bir sonraki haftanın eylem planı 31 Ocak Cuma günü duyurulacak.

24 Oca 2020 - 11:33 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.