Aşkın resmen aday

CHP İzmit Gençlik Kolları'na Ahmet Sefa Aşkın aday olduğunu resmen açıkladı

Boran KAYALAR-CHP İzmit İlçe Başkanlığı seçiminin tamamlanmasının ardından sıra gençlik kollarına geldi. CHP İzmit Gençlik Kolları Başkanlığı için CHP İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın’ın oğlu Ahmet Sefa Aşkın resmen aday olduğunu açıkladı

Aşkın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli İzmit Halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş genç kardeşlerimiz;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden aldığımız güç ve inançla, genç kardeşlerimiz ile birlikte onurlu bir yola çıkmış bulunuyoruz.

“Bütün ümidim gençliktedir.” sözleriyle, fikirlerimizde ve vicdanlarımızda bizlere memleket uğruna kutsal bir görev veren Atatürk’ün izinde, CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığımızı sizlerle paylaşmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyoruz.

#İzmitAşkına sloganıyla çıktığımız yolda, İzmit İlçe Örgütümüz ile omuz omuza vererek, İzmitimize ve güzel ülkemize layık olabilmek amacıyla var gücümüzle çalışmak, partimizin sesini memleketin dört bir yanında duyurmak ve geleceği hep birlikte inşa etmek yegane hedefimiz.

Yerel seçimlerde partimizin İzmit’te yakaladığı başarıyı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ülke genelinde iktidar ile taçlandırmak ise temel sorumluluğumuz.

Gençliğimizin göz bebeği, güzel İzmit’in tüm mahallerinde bizlere destek olan, “bir adım öne atılmak” için bizlere cesaret veren ve partimizin iktidar yürüyüşünde bizlere omuzdaşlık eden partimizin emektar gençliğine bu süreçteki katkılarından dolayı en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Gençlik Kolları Kongre sürecimizin, evrensel demokrasi değerleri ile yetişmiş CHP Gençliği’ne yakışan bir olgunlukla, saygı ve sevgi çerçevesinde geçmesi adına sorumluluklarımızın farkındayız.

Bu süreçte aday olmayı düşünen her bir genç kardeşimize bugünden başarılar diliyor ve partimizden edindiğimiz örgüt bilinci ve kardeşlik kültürüyle sevgilerimizi iletiyoruz.

İzmit İlçe Gençlik Kolları Kongremizin partimize ve ülkemizin geleceğinde hayırlara vesile olması dileğiyle; saygılar sunarız."

25 Oca 2020 - 19:26 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.