Başkan yardımcısı uyuşturucudan tutuklandı

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı M.C.T., uyuşturucu madde bulundurma ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiası ile yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı

Boran KAYALAR - CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı M.C.T. (24) uyuşturucu madde bulundurma ve ticareti yapma iddiasıyla yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan M.C.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kandıra’ da bulunan cezaevine gönderildi. M.C.T.’nin gençlik kolları başkan adaylığı için isminin geçtiği, ayrıca Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla yargılanmasına devam edildiği öğrenildi.

26 Oca 2020 - 13:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.