İzmit Kent Konseyi Deprem Paneli düzenleyecek

İzmit Kent Konseyi 2 Mart'ta yapacakları Deprem Paneli için hazırlıklarına başladı

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol Yürütme Kurulu üyesi Erdoğan Göçer ve Kent Konseyi Afet Çalışma Grubu üyesi Faruk Küçük AFAD Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğulu makamında ziyaret etti. Bu ziyarette İzmit Kent Konseyinin 1- 7 Mart Deprem Haftası nedeniyle 2 Mart 2020 tarihinde düzenleyeceği Deprem Paneli hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol AFAD İl Müdürü Salim Tekoğulnun panelde konuşmacı olarak yer almasını istediklerini söyledi. İzmit Kent Konseyinin düzenleyeceği bu deprem paneline İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof Dr. Naci Görür ve Prof Dr. Haluk Eyidoğan ile Kocaeli Üniversitesinden Prof Dr. Sami Ersoy ve AFAD Kocaeli İl Müdürü Salim Tekoğul konuşmacı olarak katılacak

28 Oca 2020 - 11:46 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.