İş yeri hırsızları hakkında karar!

Kocaeli İzmit İlçesinde meydana gelen bir iş yerinden hırsızlık iddiası ile başlatılan soruşturma sonucu, M.K ve D.K isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 2 şahıs tutuklandı.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; İzmit İlçesinde 26 Ocak 2019 günü meydana gelen olayda, bir iş yerine giren hırsızlar, yaklaşık 10 bin lira parayı çaldı. Olayın polise ihbar edilmesi ile olay yerine kısa sürede gelen ekipler araştırma başlattı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğünün konu ile ilgili yaptığı çalışmalar sonucu olayın failleri olarak M.K ve D.K isimli 2 şüpheli tespit edildi. Kimlikleri tespit edilen her iki şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler sabah saatlerinde Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

29 Oca 2020 - 12:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.