Yaşlı kadını döverek öldürenler tutuklandı

Kocaeli Kartepe İlçesinde 24 Ocak günü evinde ölü olarak bulunan 64 yaşındaki Hatice Çetinbaş'ın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu Çetinbaş'ın ölümü ile ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Eve hırsızlık amacı ile girdikleri ve yaşlı kadını öldürdükleri ileri sürülen 2 şüpheli, tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Abbas ÇAKAR - Edinilen bilgi ve iddialara göre; Kartepe İstasyon Mahallesi Efe Sadık Caddesi üzerinde bulunan iki katlı binanın birinci katında ikamet eden Hatice Çetinbaş isimli 64 yaşındaki kadın, evde ölü olarak bulundu. Yaşlı kadının boğazındaki morluklardan şüphelenen ve olayla ilgili olarak çalışma başlatan Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri, şüphelerinde haklı çıktı. Yapılan adli incelemelerde yaşlı kadının darp edilerek öldürüldüğü tespit edildi.

2 KİŞİ YAKALANDI

Olayla ilgili olarak araştırmalarını sürdüren emniyet güçleri bölgede bulunan MOBESE kameraları ve bir görgü tanığının ifadesinden yola çıkarak, Çetinbaş’ın evine akşam geç saatlerde iki kişinin geldiğini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren kişilerin R.K ve Z.K isimli şüpheliler belirlendi. Kartepe’de düzenlenen operasyon ile her iki şahısta yakalanarak gözaltına alındı. Eve hırsızlık amacı ile girdikleri ve yaşlı kadını öldürdükleri ileri sürülen 2 şüpheli, tamamlanan işlemleri sonrası Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

06 Şub 2020 - 12:13 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.