Erenkaya: İsmimi tarihe yazdıracağım

CHP Kocaeli İl Başkan adayı Hikmet Erenkaya, Körfez ilçenin organize ettiği programda delegelerle bir araya geldi. Erenkaya yaptığı konuşmada, “Başkan seçildiğim taktirde ismimi tarihe yazdırmış olacağım” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkan adayı, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, 1 Mart’ta yapılacak kongre öncesi örgüt ziyaretlerini sürdürüyor. Erenkaya son olarak; CHP Körfez İlçe Örgütü’nün organize ettiği programda, Ciğerci İbo’da delege ve ilçe yöneticilerinden oluşan yaklaşık 70 kişilik grupla bir araya geldi. Tek tek katılımcılarla tokalaşan Başkan Erenkaya, seçimden galip çıkması durumunda uygulayacağı politikaları açık bir dille paylaştı.

SİYASET SOKAKTA YAPILIR

Yemekli olarak düzenlenen programda konuşan Başkan Hikmet Erenkaya, “Herkes neden aday olduğumu soruyor. CHP Kocaeli İl Örgütü’nün bir bütün olmadığını gördüm. Ben bu partiyi barıştırmak için de bir anlamda aday oldum. Birlikten güç doğar. 12 ilçe ve partililerimizle sımsıkı olduğumuz zaman her konuda güçlü duruma geçmiş oluruz. Ama şu anda bu görüntü maalesef yok. Ayrıca, siyasetin sokakta yapıldığını her zaman savundum. Ben siyaseti sokakta yaptım ve seçilmem durumunda yine sokaklarda olacağım. İl başkanı sokakta olup vatandaşlarla kucaklaşmalı” dedi.

İSMİMİ TARİHE YAZDIRACAĞIM

CHP’yi Kocaeli’de hak ettiği yere getirmek için ne gerekiyorsa yapacağını da sözlerine ekleyen Hikmet Erenkaya, “Özellikle 33 yıl içerisinde çok çeşitli adaylıklar gördüm. İlk defa Kocaeli tarihinde tüm üst görevleri yapmış birisi çıkıyor ve hiçbir göreve talip değilim diyor. Ben partime hizmet vermek için adayım. Seçildiğim taktirde bilgi birikimimi kullanarak Kocaeli’yi birinci parti yapmak için çalışacağım. Kocaeli’de bu potansiyel var. Kongreden galip çıktığım taktirde ismimi tarihe yazdırmış olacağım. Çünkü milletvekilliği ve Büyükşehir Başkanlığı yapmış bir siyasi ilk defa böyle bir göreve talip olmuş ve göreve gelmiş olacak” ifadelerini kullandı.

15 Şub 2020 - 20:51 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.