Görüş acısını engelleyen otlar temizlendi

Akçakese (Cezaevi) ve Araman Köyü arasındaki 30 kilometrelik yolda, araçların görüş acısını kapatan otların temizliği yapıldı

Vatandaşların daha rahat seyahat edebilmesi için ulaşım projelerine önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yol güvenliği acısından da çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı özellikle kırsal bölgelerdeki yol kenarlarında, araçların görüş acısını kapatan ağaç dalı, diken ve diğer otları temizliyor. Bu kapsamda Kandıra ilçesi Akçakese (Cezaevi) ve Araman Köyü arasındaki yolda temizlik ve bakım çalışması yapıldı.

30 KİLOMETRELİK YOLDA TEMİZLİK YAPILDI

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri Akçakese - Araman Köyü güzergahındaki 30 kilometrelik kısımda yol kenarı temizliği yaptı. Ekipler ağaçların yola doğru uzayan dallarını budadı, yol kenarındaki dikenli otların kesimini gerçekleştirdi. Ayrıca uzayarak yol yanında bulunan tabelaları kapatan sarmaşıkların da kesimi yapıldı.

GÖRÜŞ ACISINI ENGELLEYEN OTLAR TEMİZLENİYOR

Yol kenarında bulunan ağaç dalları ve diğer otlar, araçların görüş acısını kapatarak kenar kısımdaki yol çizgileri görünmez hale getiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de görüş acısını kapatarak yol güvenliği riski oluşturan bu dal ve otları düzenli olarak temizliyor. Yol kenarı temizlik çalışmaları özellikle Kocaeli’nin kırsal kesimlerindeki yollarda yıl boyunca düzenli olarak yapılıyor.

17 Şub 2020 - 12:04 - Kent


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.