Derince, Elazığ deplasmanında

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off mücadelesini sürdüren Belediye Derincespor bugün deplasmanda Elazığ Belediyespor ile hafta içi mesaisinde puan mücadelesinde karşılaşacak

Kocaelispor ve Ağrı 1970 Spor karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle Play-Off için ne kadar iddialı ortaya koyan Belediye Derincespor yarın hafta içi mesaisinde Elazığ Belediyespor ile deplasmanda Elazığ Gençlik Merkezi sentetik sahasında saat 13.00’de başlayacak maçta karşılaşacak. Elazığ Belediyespor ile Belediye Derincespor arasında oynanacak zorlu mücadeleyi Samsun bölgesi hakemi Erdem Mertoğlu yönetecek. Belediye Derincespor Teknik Direktörü Bülent Baturman Elazığ’dan en iyi sonuçla döneceklerini belirtirken oyuncularına bu konuda güvendiğini açıkladı.

18 Şub 2020 - 16:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Demokrat Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Demokrat Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Demokrat Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Demokrat Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.